Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta (mirelit vagy saját készítésű)
sütésálló lekvár
1 tojás a kenéshez
A leveles tésztát kinyújtjuk,a töltike forma hátuljával köröket vágunk a tésztából,mely köröket a formára visszahelyezve megtöltünk lekvárral, a széleit megkenjük tojással,hogy összeragadjon a tészta. Ekkor a formát összenyomjuk és az így kapott batyukat sütőlapra helyezzük. A batyukat tojással lekenve előmelegített sütőben (kb.190°C-on) megsütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.